Konst skapad av designers från hela Sverige

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss mer än gärna. Vi svarar alltid inom 2 vardagar.

Hos Svenska Designers hittar du Sveriges framtida designers inom konst och design, med tavlor och motiv i en mängd olika stilar!  Vi vet vilken känsla tavlor och posters bidrar med till ett hem, och kärnan i fin konst ligger hos framställaren - hos designern. På Svenska Designers är vi mån om designern och står därför rakryggade i beslutet att tavlor och posters ska inte massproduceras. Våra designers brinner för konst och lägger ner hela sin själ i timmar, dagar och veckor i framställandet av varje enskilt motiv. Svenska designers är designens plattform - vi gör vårt yttersta i varje beslut för att gynna våra duktiga designers motiv genom att erbjuda attraktiva priser mot dig som kund samtidigt som vi vill att designern ska få betalt för deras konst. Det är inte svårare än så.

Vad som gör oss unika är att våra designers äger rättigheterna till deras motiv - vilket vi tycker är jätteviktigt! Därför trycker vi inte  heller upp tavlor och poster på lager utan vi produceras och trycks de allt eftersom beställningarna kommer in. Detta innebär att du som kund får vänta ivrigt några extra dagar på din leverans, men tro mig - det är det värt!


TEAMET BAKOM OCH DEN ENSKILDA DESIGNERN


Hos Svenska designers jobbar vi som ett team men bakom teamet är vi egentligen en otroligt duktig skara av ensamma designers. Vi är noga med kvalitet, vi fokuserar på att hitta rätt färger beroende på ljussättning, vi testar motiv i olika situationer, vi rekommenderar och hyllar varandra till att nå bättre och finare motiv. Vi gör ingenting halvdant utan vi brinner för allt från papper till färg - och det syns. Så nästa gång du ska köpa en tavla, tänk med hjärtat - tänk på designern och alla timmar bakom och ge plats till den konst som förtjänar att synas.

Hos oss kan du vara säker på att hitta tavlor som faller dig i smaken. Oavsett stil och smak hoppas vi att du ska hitta tavlor som passar ditt hem. Vi på Svenska Designers har ett stort sortiment av olika motiv som fototavlor, verkliga och overkliga illustrationer, konst som får dig att ta tre steg närmare och sådana som får dig att backa bakåt 10 steg och kisa med ögonen, modern abstrakt konst, vackra barntavlor och mycket mer.

TAVLOR FÖR VARJE HEM OCH ALLA RUM

Konst ska vara för alla! Genom att erbjuda stor variation av designers, olika tavlor med mängder av olika motiv hoppas vi att du ska hitta rätt tavlor för ditt hem. Svenska Designers erbjuder konst för alla tillfällen, oavsett om du vill inreda ett sovrum, en liten hall, ett kontor eller ett helt hem! Vi har därför fyllt på med prisvärda tavlor för alla rum och storlekar. I vårt sortiment hittar du även snygga ramar i tre färger till dina tavlor. Våra posters har en hög kvalitet och till bra priser för att du ska kunna skapa en komplett look.

Vill du få inspiration till hur du kan kombinera tavlor för att skapa just din perfekta tavelvägg? Ta en titt på vår storleksguide. Håll dig uppdaterad kring trender och våra nyheter genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev. Vi finns även på Instagram och Facebook - följ svenskadesigners för mer inspiration och unika erbjudanden.