Konst skapad av designers från hela Sverige

KANIN

  • 329 kr

Denna poster är skapad av Designern JOA&BIAS från Göteborg. Den trycks vid beställning på matt premiumpapper med hög kvalite. Ram och passepartout ingå


Trycks vid beställning
Dela

Denna poster är skapad av Designern JOA&BIAS från Göteborg. Den trycks vid beställning på matt premiumpapper med hög kvalite. 


Ram och passepartout ingår ej.

Visste du att.. 
JOA&BIAS äger rättigheterna till detta motiv - vilket vi tycker är jätteviktigt! Därför lagerhåller vi på Svenska Designers inte hans tavlor och poster utan de produceras och trycks allt eftersom beställningarna kommer in. Detta innebär att du som kund får vänta ivrigt några extra dagar på din leverans, men tro mig - det är det värt!

Vi är Svenska Designers

Hos Svenska designers jobbar vi som ett team men bakom teamet är vi egentligen en otroligt duktig skara av ensamma designers. Vi är noga med kvalitet, vi fokuserar på att hitta rätt färger beroende på ljussättning, vi testar motiv i olika situationer, vi rekommenderar och hyllar varandra till att nå bättre och finare motiv. Vi gör ingenting halvdant utan vi brinner för allt från papper till färg - och det syns. Så nästa gång du ska köpa en tavla, tänk med hjärtat - tänk på designern och alla timmar bakom - tänk på JOA&BIAS - och välj konst som förtjänar att synas.


H

329 kr

Leaf

329 kr

Tälta

329 kr

2009008

329 kr

2009002

329 kr

Grönskog

329 kr

My body

329 kr

Svampjakt

329 kr

Resö Hamn

329 kr

MIAS NIGHT

329 kr

2002027

329 kr