Konst skapad av designers från hela Sverige

Citrusfruit liggande

  • 329 kr

Denna poster är skapad av Designern Dennis Stridkvist från Jönköping. Den trycks vid beställning på matt premiumpapper med hög kvalite. Ram och passepartou


Trycks vid beställning
Dela

Denna poster är skapad av Designern Dennis Stridkvist från Jönköping. Den trycks vid beställning på matt premiumpapper med hög kvalite. 


Ram och passepartout ingår ej.

Visste du att.. 
Dennis äger rättigheterna till detta motiv - vilket vi tycker är jätteviktigt! Därför lagerhåller vi på Svenska Designers inte hans tavlor och poster utan de produceras och trycks allt eftersom beställningarna kommer in. Detta innebär att du som kund får vänta ivrigt några extra dagar på din leverans, men tro mig - det är det värt!


Vi är Svenska Designers

Hos Svenska designers jobbar vi som ett team men bakom teamet är vi egentligen en otroligt duktig skara av ensamma designers. Vi är noga med kvalitet, vi fokuserar på att hitta rätt färger beroende på ljussättning, vi testar motiv i olika situationer, vi rekommenderar och hyllar varandra till att nå bättre och finare motiv. Vi gör ingenting halvdant utan vi brinner för allt från papper till färg - och det syns. Så nästa gång du ska köpa en tavla, tänk med hjärtat - tänk på designern och alla timmar bakom - tänk på Dennis - och välj konst som förtjänar att synas.


D

329 kr

P

329 kr

Kaylin

329 kr

Ransäter

329 kr

I

329 kr

Eyesdark

329 kr

2009032

329 kr

GIRAFF

329 kr

Ally

329 kr

Flowersheat

329 kr

Bonnie

329 kr

Krisp

329 kr